27.7.2019 – POHÁR VELITELE – VELKÁ HRAŠTICE Dospělí

V sobotu jsme vyrazili do Velké Hraštice na pohár velitele. Všichni jsme byli zvědaví co velkohraštičtí vymyslí za doplňkovou soutěž, když se jim rybník opravuje a na duši se nedá plavat.

Zase nezklamali!!!! 😀

Vymysleli to pěkně. Dvě startovací čáry, jedna pro družstvo a druhá pro materiál. K té druhé, se po startu muselo doběhnout, vše pospojovat a vyrazit k terčům. To, ale nebylo všechno. Po ukončení útoku se muselo vše zase smotat a umístit na druhou startovací čáru, přesně tak, jak to bylo při startu. Celé družstvo pak muselo být na první startovací čáře a poslední dobíhající teprve mohl stisknout tlačítko k zastavení časomíry.

Běželo se na dva útoky, takže jsme si pěkně zamotali. Soutěž se nakonec povedla i když se druhé útoky běhali za deště.

Nasadili jsme dvě družstva holek a jedno chlapů. Družstvo holek Mix, které doplnili dva kluci, skončilo na krásném 3. místě. Druhé družstvo skončilo šesté. Chlapy skončili také na šestém místě.

Družstvo holek: Helča Wiedermannová, Klára Wiedermannová, Ráďa Brožová, Renča Soběslavská, Hanďa Soběslavská, Romča Černá, Jarka Součková,

Družstvo holek MIX: Jarka Součková, Ilča Housková, Klára Wiedermannová, Ráďa Brožová, Hanďa Soběslavská, Tomáš Souček, Luboš Souček ml.

Družstvo chlapů: Radek Souček, Štěpán Souček, Tomáš Souček, Luboš Souček ml., Radek Soběslavský, Kuba Barták, Roman Wiedermann

Fotky a videa