25. 4. 2015 – Sběr starého železa

25. 4. 2015 jsme se sešli ráno v 830 před hasičárnou k plánované brigádě na sběr starého železa. Ráno se nás sešlo 14 a během dopoledne se přidal ještě jeden. Vyrazili jsme pro techniku a začali sbírat železo od nádraží směrem do Hraštice. I když se to z počátku nezdálo odvezli jsme nakonec 4 plné plaťáky za traktorem a 4 multikáry. Mlaďasové to pojali i jako takový trénink a jezdili za námi na vyhozených koloběžkách.

Děkujeme všem, kteří nám darovali staré železo.

 

Po sběru jsme si došli na vydatný oběd a hned potom vyrazili na přípravu dřeva do klubovny a na Oboz. I když se nám s plnými břichy moc nechtělo nedalo se nic dělat. 🙂 Naštěstí jsme již měli vytipovány vývraty, které padly při posledním velkém větru v březnu. Docela jsme se zapotili a po složení a následném občerstvení vyrazili domů dát se trochu do pořádku, abychom byli připravení na večerní školení zásahové jednotky.

Akce se zúčastnili: Radim Souček, Radek  Souček, Luboš Souček, Štěpán Souček, Dan  Souček, Zdeněk Barták, Kuba  Barták, Pavel Popek,  Pavel Popek ml., Radek Soběslavský, Roman Bičiště, Tomáš Jirotka, Martin Jech, Pavel Mikyska a Roman Wiedermann